Regionale Vo-Ho Netwerken

Aftermovie en Promotievideo – Maart 2016

Aftermovie: Vo-Ho Netwerken – Jaarcongres 2016

Zie hier de aftermovie van het jaarcongres van de Vo-Ho Netwerken. De video bestaat uit een combinatie van sfeerbeelden en interviews. Beide gefilmd gedurende de conferentie.

Promotievideo: Regionale Vo-Ho Netwerken

Deze korte bedrijfsfilm voor de Regionale Vo-Ho Netwerken is gefilmd tijdens de jaarconferentie 2016. De video bestaat uit sfeerbeelden en interviews. De belangrijkste inhoud is gecompileerd tot een interessante en korte promotievideo.

Fotografie: Jaarcongres 2016 – Regionale Vo-Ho Netwerken

Naast videografie verzorgt Countershade ook evenementen fotografie. Hieronder vind je een kleine selectie van de gemaakte foto’s.

Met dank aan Jorn Baars

De Opdracht

In opdracht van Vo-Ho Netwerken en Platform Bèta Techniek heeft Countershade Productions twee videos gemaakt tijdens het Jaarcongres op 24 maart.

De klant was ten eerste opzoek naar een videoregistratie van het evenement, inclusief fotografie. Gedurende de dag heeft Countershade de verschillende onderdelen vastgelegd. Als toevoeging hebben wij een aantal bezoekers en organisators geïnterviewd. Zie bovenaan de Aftermovie van het Vo-Ho Netwerken Jaarcongres 2016.

Daarnaast zocht de klant een algemene promotievideo voor de Vo-Ho Netwerken. Op dezelfde dag hebben wij extra interviews afgenomen met verantwoordelijken voor verschillende netwerken. Zie hiernaast het resultaat.

Extra informatie

Lees meer over de Vo-Ho Netwerken: Hier
Lees meer over het Jaarcongres 2016: Hier

Opzoek naar een soortgelijke video?

Neem contact met ons op.
Of Bel direct: +31 6 3976 1355

Meer Video Producties