HEINEKEN Interne Video’s

Interne bedrijfsfilms voor Heineken

Bratislava Evenement

Een van de projecten was een intern Heineken evenement in Bratislava, Slowakije. Countershade Productions was verantwoordelijk voor het vastleggen van het gehele evenement, het maken van verschillende after movies en dat alles inclusief fotografie. Al het materiaal is voor intern gebruik. De paar foto’s hieronder geven een klein beetje een idee wat voor soort evenement het was. Het jaar erop mocht het trucje worden herhaalt in Rotterdam.

CFO Interview

We zijn gevraagd om een interview af te nemen met het hoofd van de financiële afdeling van Heineken. Dit in het midden van Amsterdam, in het oude kantoor van Freddy Heineken.

Stille Film

Countershade Productionsheeft zijn eerste Stille Film gemaakt, en wel voor Heineken. Werknemers van de Spaanse afdeling hebben de beelden aangeleverd en Countershade heeft ervoor gezorgd dat daar een realistische stille film uit kwam.

Behind the Scenes

Voor Heineken maakten wij alweer meer dan 25 interne video’s in twee jaar tijd. De projecten variëren van bedrijfsvideo’s, interviews, evenement registraties, creatieve compilaties tot edits en fotografie. Helaas kunnen wij de video’s niet online delen. De video’s zijn enkel voor intern gebruik.

We hebben daarom een paar afbeeldingen geplaatst om toch een idee te krijgen van de type producties.

Meer Video Producties