Waarom samenwerken?

Countershade Productions is in januari 2014 opgericht door Jordi van den Berg. Met het idee om theoretische kennis (Master Business Studies) te combineren met een praktische passie: ondernemerschap en film. Countershade Productions was geboren.

Countershade Productions is gespecialiseerd in het maken van klein en medium budget video’s met een commercieel doel. Onder het mom: “we make content move”, maken wij uw bedrijfsfilms, videoregistraties en online video’s. Het jonge bedrijf wordt gekarakteriseerd door out-of-the-box denken. Termen die hoog in het vaandel staan zijn daarnaast: ondernemend denken, betrouwbaarheid, service georiënteerd en vlot werken. In een samenwerking met Countershade Productions zie je dit altijd terug, evenals in het eindresultaat.

Gewaardeerd door onze klanten is de achtergrond in bedrijfskunde. We kunnen goed meedenken om de video een succes te laten worden. Niet alleen qua beelden, maar voornamelijk qua inhoud. Bij Countershade werken wij vaak in combinatie met lokale professionals en freelancers.